×
Home Livescore

Mourinho wil terugkeren als coach Manchester United, club terughoudend

Mourinho wil terugkeren als coach Manchester United, club terughoudend
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 7 mei 2024 19:16 uur

Volgens bronnen dichtbij het Engelse voetbalteam Manchester United, heeft voormalig coach José Mourinho zijn oog laten vallen op de positie van huidige manager Erik ten Hag. Het lokale Manchester Evening News meldt dat Mourinho graag terug zou keren naar zijn oude werkgever, waar hij enkele jaren geleden al aan het roer stond.

De Portugese trainer, bijgenaamd The Special One, hoopt op een hereniging met de club die hij eerder leidde. Echter, de huidige leiding van Manchester United lijkt niet enthousiast over het idee. Mourinho's verlangen om terug te keren naar Old Trafford wordt naar verluidt niet gedeeld door de clubleiding, die de voorkeur lijkt te geven aan een andere koers onder Ten Hag.

Het is nog onduidelijk hoe dit verhaal zich zal ontwikkelen en of Mourinho daadwerkelijk een terugkeer zal maken naar Manchester United. De speculaties over een mogelijke wisseling van de wacht zorgen voor de nodige opschudding binnen de voetbalwereld en houden fans en kenners in spanning over de toekomst van de club.