×
Home Livescore

Jeremain Lens stopt met voetbal en wordt analyticus

Jeremain Lens stopt met voetbal en wordt analyticus
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 7 mei 2024 21:32 uur

Een bekende voetballer heeft aangekondigd dat hij aan het einde van dit seizoen zijn voetbalcarrière zal beëindigen. De 36-jarige speler, die momenteel actief is bij FC Versailles, heeft besloten om zijn voetbalschoenen aan de wilgen te hangen en een nieuwe weg in te slaan. In een recent interview met RTL onthulde de voormalige buitenspeler Jeremain Lens dat hij na dit seizoen afscheid zal nemen van het professionele voetbal en met pensioen zal gaan.

Lens, die de afgelopen jaren een opmerkelijke carrière heeft gehad in zowel binnen- als buitenland, kijkt uit naar de volgende fase van zijn leven. Als analyticus bij RTL zal hij zijn kennis en ervaring inzetten om het voetbal vanuit een ander perspectief te benaderen. De beslissing om te stoppen met spelen kwam na zorgvuldige overweging en reflectie, en Lens is vastbesloten om met dezelfde passie en toewijding zijn nieuwe rol te vervullen.

Met nog een paar wedstrijden te gaan in het huidige seizoen, zal Lens zich richten op het behalen van successen met FC Versailles voordat hij afscheid neemt van het veld. Zijn teamgenoten en fans zullen ongetwijfeld zijn bijdrage aan het voetbal missen, maar Lens kijkt met optimisme naar de toekomst en de nieuwe uitdagingen die op zijn pad zullen komen.