×
Home Livescore

Trainer Terzic emotioneel na CL-finale: trots op Borussia Dortmund.

Trainer Terzic emotioneel na CL-finale: trots op Borussia Dortmund.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 8 mei 2024 00:24 uur

Na een zenuwslopende wedstrijd tegen Paris Saint-Germain heeft Edin Terzic, de 41-jarige coach van Borussia Dortmund, zijn emoties niet kunnen bedwingen. Terzic, die ooit twaalf jaar geleden als fan het laatste kampioensfeest bijwoonde, straalde van trots nadat zijn team zich had geplaatst voor de finale van de Champions League. De ontlading was voelbaar bij Terzic, die zijn spelers prees voor hun ongelofelijke inzet en vastberadenheid tijdens de cruciale wedstrijd.

Met tranen van vreugde in zijn ogen sprak Terzic lovende woorden over de veerkracht van zijn team en de passie die zij op het veld hadden getoond. De coach, die zelf een lange weg heeft afgelegd om te komen waar hij nu is, kon zijn emoties nauwelijks bedwingen na het behalen van deze mijlpaal in zijn carrière. Het was een moment van puur geluk en voldoening voor Terzic, die zijn spelers en staf bedankte voor hun onvoorwaardelijke steun en toewijding gedurende het hele seizoen.

De Champions League-finale lonkt voor Borussia Dortmund en Terzic, die vastbesloten is om zijn team naar de overwinning te leiden. Met een mix van ervaring en jeugdige energie heeft Terzic een hecht team gesmeed dat klaar is om geschiedenis te schrijven. De coach weet dat de weg naar de finale zwaar zal zijn, maar met de steun van de fans en de vastberadenheid van zijn spelers gelooft Terzic dat alles mogelijk is. Het belooft een epische strijd te worden in de finale, waar Terzic en zijn team vastberaden zijn om te zegevieren en de droom van elke voetballiefhebber te verwezenlijken.