×
Home Livescore

Maatsen en Malen vieren Champions League-finale met fans

Maatsen en Malen vieren Champions League-finale met fans
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 8 mei 2024 07:40 uur

Twee Nederlandse voetbalsterren, die onlangs de Champions League-finale bereikten met Borussia Dortmund, hebben een spontaan feestje georganiseerd met de meegereisde fans uit Duitsland. Ian Maatsen en Donyell Malen, die beiden een cruciale rol speelden in de overwinning op Paris Saint-Germain met 0-2, genoten van de feestvreugde na de wedstrijd. Maatsen, die de volledige negentig minuten op het veld stond, werd toegejuicht door de supporters voor zijn sterke optreden. Malen, die ook een belangrijke bijdrage leverde aan de overwinning, deelde lachend handtekeningen uit en nam selfies met de fans om het historische moment te vieren.

De sfeer was uitzinnig en de fans waren in extase na de overwinning op de Franse tegenstander. Maatsen en Malen werden als helden onthaald en kregen lof voor hun inzet en prestaties tijdens de spannende wedstrijd. De feeststemming zette zich voort in de kleedkamer, waar de spelers en fans samen dansten en zongen om de historische prestatie te vieren. Maatsen en Malen genoten van het moment en beseften de impact die ze hadden op de supporters en de club.

Na het feestje met de fans keerden Maatsen en Malen terug naar hun hotel, waar ze werden gefeliciteerd door hun teamgenoten en de staf. De Nederlandse spelers beseften dat ze een belangrijke stap hadden gezet richting het winnen van de Champions League en waren vastberaden om de finale met dezelfde passie en strijdlust te benaderen. De feestvreugde zal nog lang voortduren in Dortmund, waar de fans en spelers samen dromen van Europese glorie.