×
Home Livescore

Borussia Dortmund viert Champions League finale met Adele karaoke.

Borussia Dortmund viert Champions League finale met Adele karaoke.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 8 mei 2024 11:24 uur

In de late avonduren van afgelopen dinsdag heerste er een opwinding in het Parc des Princes die nog lang voortduurde. Borussia Dortmund, na een overwinning over twee wedstrijden van 2-0 op Paris Saint-Germain, heeft zich geplaatst voor de felbegeerde finale van de Champions League. Na de triomf deelde het team prachtige beelden vanuit de kleedkamer, waar de hele selectie vol enthousiasme meezong met het bekende nummer 'Someone Like You' van de getalenteerde zangeres Adele.

De beelden tonen een sfeer van euforie en samenhorigheid binnen het Dortmund-team, waar spelers en stafleden zich verenigden in een hartverwarmend moment van muzikale viering. De krachtige stemmen van de voetballers vulden de kleedkamer met vreugde en verbondenheid, terwijl de overwinning nog vers in het geheugen lag en de gedachten al vooruitgingen naar de aankomende finale.

Het tafereel van de zingende spelers weerspiegelde niet alleen de sportieve triomf, maar ook de menselijke kant van het team, waar passie en emotie hand in hand gingen met de competitieve geest. De beelden van de spontane karaoke-sessie zorgden voor een glimlach op de gezichten van fans over de hele wereld, die op hun beurt deelgenoot werden van dit intieme moment van vreugde en verbondenheid binnen de muren van de kleedkamer van Borussia Dortmund.