×
Home Livescore

Ajax-spelers steunen mogelijke komst Graham Potter boven United

Ajax-spelers steunen mogelijke komst Graham Potter boven United
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 8 mei 2024 13:48 uur

Volgens bronnen dichtbij de club lijkt de kans op de komst van Graham Potter naar Ajax steeds realistischer te worden. Het gerucht gaat dat de spelersgroep van de Amsterdammers enthousiast is over de mogelijke aanstelling van de 48-jarige manager. Dit nieuws komt naar buiten via The Telegraph, een betrouwbaar Engels medium dat beweert dat Ajax vastberaden is om Manchester United voor te zijn in de race om Potter binnen te halen.

De supporters van Ajax zullen ongetwijfeld in spanning afwachten hoe deze ontwikkelingen zich zullen ontvouwen. Potter staat bekend om zijn tactische vernuft en frisse kijk op het spel, wat hem tot een gewilde coach maakt in de voetbalwereld. De interesse van de Nederlandse topclub in de Engelse trainer is dan ook geen verrassing, gezien zijn succesvolle stints bij Brighton & Hove Albion en Swansea City.

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is vanuit zowel Ajax als Potter zelf, lijkt de transfermarkt al in rep en roer te zijn door deze mogelijke overgang. De onderhandelingen zouden in volle gang zijn en het is slechts een kwestie van tijd voordat er meer duidelijkheid komt over de toekomst van Graham Potter en zijn eventuele rol bij de Amsterdamse club.