×
Home Livescore

Blind en Mulder vol lof over Borussia Dortmund!

Blind en Mulder vol lof over Borussia Dortmund!
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 8 mei 2024 14:08 uur

Voormalig voetbalinternationals Danny Blind en Youri Mulder hebben onlangs hun lof geuit over het indrukwekkende optreden van Borussia Dortmund na hun plaatsing voor de Champions League-finale. De Duitse club, ook wel bekend als Die Schwarzgelben, wist over twee wedstrijden met 2-0 te winnen van Paris Saint-Germain, waardoor ze zich nu opmaken voor een spannende strijd op 1 juni in het iconische Wembley-stadion.

Blind en Mulder, beiden ervaren analisten in de voetbalwereld, waren vol lof over de tactische aanpak en het doorzettingsvermogen van Dortmund tijdens de halve finale. Ze prezen de spelers voor hun vastberadenheid en teamwork, en benadrukten de impact van coach Edin Terzic op het succes van het team.

De voormalige internationals keken met bewondering toe hoe Dortmund, onder leiding van sterspelers als Erling Haaland en Jadon Sancho, de Franse grootmacht wist te verslaan en zich zo een plek in de finale veiligstelde. Ze zijn ervan overtuigd dat de finale op Wembley een spectaculaire wedstrijd belooft te worden, waarbij Dortmund alles op alles zal zetten om de felbegeerde Champions League-trofee binnen te slepen.