×
Home Livescore

Feyenoord licht optie niet, Jahanbakhsh op weg naar vertrek

Feyenoord licht optie niet, Jahanbakhsh op weg naar vertrek
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 8 mei 2024 20:16 uur

In een verrassende wending heeft Feyenoord besloten om de optie in het aflopende contract van Alireza Jahanbakhsh niet te lichten. Dit nieuws werd bekendgemaakt door bronnen dicht bij de club. Na de formele opzegging van het contract van de Iraniër eerder deze maand, lijkt de aanvaller nu op weg naar een nieuw hoofdstuk in zijn carrière.

De beslissing van Feyenoord om de huidige voorwaarden niet te handhaven, heeft de interesse van verschillende internationale clubs gewekt. Jahanbakhsh, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid, kan nu rekenen op aanzienlijke belangstelling vanuit het buitenland. De aanvaller heeft in het verleden zijn kwaliteiten laten zien en lijkt klaar te zijn voor een nieuwe uitdaging.

Met de ontwikkelingen rondom Jahanbakhsh belooft de transferperiode een spannende tijd te worden voor zowel de speler als Feyenoord. De Rotterdamse club zal nu op zoek moeten naar alternatieve opties om het vertrek van de talentvolle aanvaller op te vangen. Fans en volgers van de club zullen met spanning uitkijken naar hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen en welke nieuwe spelers Feyenoord mogelijk zal aantrekken om het vertrek van Jahanbakhsh op te vangen.