×
Home Livescore

Van Bommel: Geen onvoldoende voor Royal Antwerp verlies.

Van Bommel: Geen onvoldoende voor Royal Antwerp verlies.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 8 mei 2024 21:56 uur

Na een teleurstellende nederlaag in de bekerfinale van België, blijft de coach van Royal Antwerp, Mark van Bommel, vastberaden om het seizoen niet als mislukt te bestempelen. Ondanks de tegenvallende prestaties van de regerend Belgisch kampioen in het huidige voetbalseizoen, benadrukt Van Bommel de vooruitgang die de club heeft geboekt.

Met een mix van vastberadenheid en optimisme kijkt Van Bommel vooruit naar de toekomst van Royal Antwerp. Hij erkent dat er ruimte is voor verbetering, maar benadrukt ook de inzet en toewijding van zijn spelers gedurende het seizoen. De coach is vastbesloten om het team verder te ontwikkelen en te streven naar betere resultaten in de komende wedstrijden.

Ondanks de recente tegenslag in de bekerfinale, blijft de sfeer binnen de club positief en gemotiveerd. Van Bommel gelooft sterk in de potentie van zijn spelers en is vastbesloten om samen met hen te werken aan een succesvolle toekomst voor Royal Antwerp. Met een hernieuwde focus en vastberadenheid zet het team alles op alles om de rest van het seizoen met opgeheven hoofd af te sluiten.