×
Home Livescore

Van der Vaart en De Boer loven De Ligt

Van der Vaart en De Boer loven De Ligt
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 8 mei 2024 22:32 uur

Voormalig voetbalster Rafael van der Vaart heeft zijn bewondering uitgesproken voor de prestaties van Matthijs de Ligt tijdens de eerste helft van de wedstrijd tussen Juventus en Barcelona. Samen met zijn voormalige teamgenoot Ronald de Boer merkte Van der Vaart op dat De Ligt aanzienlijk slanker en beweeglijker oogt dan voorheen.

De Ligt, die bekend staat om zijn kracht en fysieke spel, lijkt een transformatie te hebben ondergaan die zijn wendbaarheid en snelheid op het veld heeft verbeterd. Zowel Van der Vaart als De Boer waren onder de indruk van de veranderingen in de fysieke gesteldheid van De Ligt en prezen zijn aanpassingsvermogen.

De Ligt, die momenteel speelt voor Juventus, heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan zijn fysieke conditie en technische vaardigheden. Zijn nieuwe en verbeterde speelstijl heeft niet alleen zijn voormalige collega's verrast, maar ook de fans en kenners van het spel. Met zijn vernieuwde fysieke verschijning lijkt De Ligt klaar te zijn om zijn stempel te drukken op het internationale voetbal en zijn positie als een van de beste verdedigers ter wereld te versterken.