×
Home Livescore

Mario Been: "Noa Lang had anders moeten communiceren"

Mario Been:
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 9 mei 2024 07:32 uur

Voormalig voetbaltrainer Mario Been heeft zijn mening geuit over de manier waarop Noa Lang omging met zijn langdurige blessure. Been is van mening dat de PSV-aanvaller op een andere manier naar buiten had moeten treden over de kwestie. Noa Lang had via zijn Instagram-account laten weten dat er drie verkeerde diagnoses waren gesteld met betrekking tot zijn blessure. Been, die bekend staat om zijn directe aanpak, benadrukte dat openheid en transparantie van groot belang zijn in dergelijke situaties.

De uitspraken van Mario Been hebben voor de nodige opschudding gezorgd binnen de voetbalwereld. Verschillende experts en analisten hebben gereageerd op de kwestie, waarbij de meningen uiteenlopen. Sommigen steunen de visie van Been en benadrukken het belang van duidelijke communicatie rondom blessures, terwijl anderen vinden dat Noa Lang het recht heeft om op zijn eigen manier met de situatie om te gaan.

Noa Lang zelf heeft nog niet gereageerd op de kritiek van Mario Been. De jonge aanvaller lijkt zich te focussen op zijn herstel en werkt hard om zo snel mogelijk weer op het veld te kunnen staan. Het is afwachten hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen en of er nog meer reacties zullen volgen op de uitspraken van Mario Been.