×
Home Livescore

Feyenoord-speler deelt advies met teamgenoot over topcompetities.

Feyenoord-speler deelt advies met teamgenoot over topcompetities.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 9 mei 2024 09:48 uur

Een jonge voetbaltalent genaamd Santiago Gimenez heeft zijn zinnen gezet op een toekomst in de hoogste competities van het Europese voetbal. De ambitieuze speler, die momenteel uitkomt voor Feyenoord, droomt ervan om ooit te schitteren in La Liga of de Premier League. Zijn teamgenoot Alireza Jahanbakhsh, die zelf al ervaring heeft opgedaan in de Engelse competitie, heeft Gimenez bijgestaan in zijn overwegingen over de uitdagingen en kansen die het spelen in de Premier League met zich meebrengt.

Jahanbakhsh, die eerder speelde voor clubs als Brighton & Hove Albion en AZ Alkmaar, heeft Gimenez geadviseerd over de intensiteit en fysieke aard van het Engelse voetbal. De Iraanse international benadrukte de competitieve aard van de Premier League en de hoge verwachtingen die gesteld worden aan spelers die op het hoogste niveau actief zijn. Desondanks heeft Jahanbakhsh ook de voordelen van het spelen in Engeland benadrukt, zoals de exposure en de mogelijkheid om te spelen tegen en met enkele van de beste spelers ter wereld.

Gimenez, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid, heeft aangegeven dat hij vastberaden is om zijn droom na te jagen en zichzelf te bewijzen op het hoogste niveau. Met de steun en adviezen van zijn ervaren ploeggenoot Jahanbakhsh, lijkt de jonge Argentijnse aanvaller goed voorbereid te zijn op de uitdagingen die hem te wachten staan in zijn streven naar succes in La Liga of de Premier League.