×
Home Livescore

Arsenal houdt Ajax-duo Ramaj en Hato in de gaten

Arsenal houdt Ajax-duo Ramaj en Hato in de gaten
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 9 mei 2024 13:32 uur

In de recente berichtgeving van The Evening Standard wordt onthuld dat de Engelse topclub Arsenal nog steeds geïnteresseerd is in het aantrekken van nieuwe spelers. Met name de posities van doelman en linksbenige verdediger staan hoog op het verlanglijstje van The Gunners. Opvallend genoeg worden de namen van Diant Ramaj en Jorrel Hato van Ajax genoemd als potentiële versterkingen voor het team uit Londen.

De geruchten rondom de mogelijke transfer van Ramaj en Hato naar Arsenal hebben de voetbalwereld in rep en roer gezet. Beide spelers hebben indruk gemaakt met hun prestaties bij Ajax en lijken klaar te zijn voor de stap naar een topcompetitie als de Engelse Premier League. Arsenal, onder leiding van manager Mikel Arteta, lijkt vastbesloten om de selectie te versterken en ziet in Ramaj en Hato de ideale kandidaten om het team naar een hoger niveau te tillen.

Hoewel er nog geen concrete aanbiedingen zijn gedaan, blijft de interesse van Arsenal in de Ajax-spelers onverminderd groot. De komende weken zullen cruciaal zijn in de onderhandelingen tussen de clubs en de spelers zelf. Fans van zowel Arsenal als Ajax houden hun adem in en wachten vol spanning af of deze veelbesproken transfer daadwerkelijk tot stand zal komen.