×
Home Livescore

Inter overweegt Dumfries te verkopen voor nieuwe spelers influx

Inter overweegt Dumfries te verkopen voor nieuwe spelers influx
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 9 mei 2024 13:48 uur

In de aanloop naar de zomerse transferperiode heeft Internazionale plannen om de hechte spelersgroep intact te houden, maar er lijkt een uitzondering te worden gemaakt voor Denzel Dumfries. De Italiaanse kampioen overweegt Dumfries als een mogelijke 'sacrifice' te gebruiken om ruimte te maken voor nieuwe aanwinsten. Het behouden van de kern van het team staat hoog op de agenda, maar de noodzaak om te verkopen om te kunnen investeren in versterkingen dwingt Inter tot moeilijke beslissingen.

Dumfries, die indruk heeft gemaakt met zijn prestaties bij Inter, zou kunnen dienen als een aantrekkelijke troef voor potentiële geïnteresseerde clubs. De verdediger heeft zijn waarde bewezen en kan een aanzienlijk bedrag opleveren voor de club uit Milaan. Hoewel het afscheid van Dumfries niet de voorkeur heeft van Inter, erkent de club dat het soms nodig is om offers te brengen om vooruitgang te boeken.

De geruchten over Dumfries' mogelijke vertrek hebben de voetbalwereld in rep en roer gezet, met verschillende clubs die naar verluidt hun interesse hebben getoond in de Nederlandse international. De komende weken zullen cruciaal zijn voor Internazionale, aangezien ze zullen moeten beslissen of ze Dumfries laten gaan om zo de financiële middelen vrij te maken voor nieuwe aanwinsten.