×
Home Livescore

Kaj Sierhuis lang uitgeschakeld door zware knieblessure

Kaj Sierhuis lang uitgeschakeld door zware knieblessure
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 9 mei 2024 14:48 uur

Een onverwachte tegenslag voor Fortuna Sittard, aangezien Kaj Sierhuis voorlopig aan de zijlijn moet blijven. De talentvolle spits, die de laatste tijd in topvorm verkeerde, heeft helaas een ernstige knieblessure opgelopen tijdens een trainingssessie. De club heeft bevestigd dat Sierhuis een operatie moet ondergaan om te herstellen van de blessure.

De afwezigheid van Sierhuis zal een flinke klap zijn voor Fortuna Sittard, aangezien hij de afgelopen wedstrijden van onschatbare waarde was voor het team. Met zijn doelpunten en aanvallende dreiging wist hij menig tegenstander te verrassen en te verslaan. Het is dan ook een bittere pil om te slikken voor zowel de speler zelf als de club.

Het is nu aan de medische staf en het revalidatieteam van Fortuna Sittard om Sierhuis de best mogelijke zorg en begeleiding te bieden tijdens zijn herstelproces. De club hoopt dat de jonge spits spoedig zal terugkeren op het veld en weer kan schitteren in het geel-groene shirt. Tot die tijd zullen zijn teamgenoten en de fans hem ongetwijfeld steunen en aanmoedigen tijdens zijn revalidatieperiode.