×
Home Livescore

Kwakman enthousiast over Geertruida's mogelijke transfer naar RB Leipzig

Kwakman enthousiast over Geertruida's mogelijke transfer naar RB Leipzig
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 9 mei 2024 15:08 uur

Voormalig voetballer Kees Kwakman heeft zijn enthousiasme geuit over de mogelijke transfer van Lutsharel Geertruida naar RB Leipzig. Kwakman, die nu werkzaam is als analist, ziet de overstap naar de Duitse Bundesliga-club als een veelbelovende carrièrestap voor de jonge verdediger. In tegenstelling tot sommigen, weigert Kwakman de transfer af te doen als een 'te kleine stap'. Hij gelooft sterk in de potentie van Geertruida en denkt dat een avontuur bij RB Leipzig hem verder kan helpen in zijn ontwikkeling als voetballer.

Geertruida, die momenteel speelt voor Feyenoord, heeft de afgelopen seizoenen indruk gemaakt met zijn sterke optredens in de Eredivisie. De 20-jarige verdediger wordt gezien als een van de grootste talenten in Nederland en heeft de interesse gewekt van verschillende Europese topclubs. RB Leipzig, dat bekend staat om zijn focus op jonge talenten, lijkt een ideale bestemming te zijn voor Geertruida om zijn carrière naar een hoger niveau te tillen.

De mogelijke transfer van Geertruida naar RB Leipzig zou niet alleen een belangrijke stap zijn voor de speler zelf, maar ook voor Feyenoord. De Rotterdamse club zou naar verluidt een aanzienlijke transfersom kunnen ontvangen voor de talentvolle verdediger, wat hen in staat zou stellen om te investeren in versterkingen voor het team. Kwakman is van mening dat een transfer naar RB Leipzig een win-win situatie zou zijn voor zowel Geertruida als Feyenoord, en kijkt met spanning uit naar de verdere ontwikkelingen rondom deze potentiële overgang.