×
Home Livescore

FC Barcelona verlengt contract toptalent Cubarsí tot 2027 met clausule.

FC Barcelona verlengt contract toptalent Cubarsí tot 2027 met clausule.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 9 mei 2024 15:32 uur

Een van de meest opwindende talenten in het Europese voetbal, Pau Cubarsí, heeft zijn toekomst verder verbonden aan een van de grootste clubs ter wereld, FC Barcelona. De zeventienjarige verdediger heeft zijn contract verlengd tot medio 2027, waardoor hij nog vele jaren in het iconische blaugrana-shirt zal spelen. De La Liga-topclub heeft ook een indrukwekkende afkoopclausule opgenomen in het nieuwe contract van Cubarsí, waardoor geïnteresseerde clubs die zijn diensten willen verwerven diep in de buidel zullen moeten tasten.

De beslissing van FC Barcelona om Cubarsí langer aan zich te binden, onderstreept het vertrouwen dat de club heeft in het potentieel van de jonge verdediger. Met zijn technische vaardigheden, tactisch inzicht en onverschrokkenheid op het veld, wordt Cubarsí beschouwd als een van de meest veelbelovende talenten van zijn generatie. Door hem voor de lange termijn vast te leggen, hoopt Barcelona te profiteren van zijn groei en ontwikkeling als speler, terwijl ze tegelijkertijd hun defensieve linie versterken met een speler van wereldklasse.

De aankondiging van de contractverlenging van Cubarsí heeft opwinding veroorzaakt onder de fans van FC Barcelona, die reikhalzend uitkijken naar zijn verdere optredens in het eerste elftal. Met zijn jeugdige energie en vastberadenheid belooft Cubarsí een sleutelrol te spelen in de toekomstige successen van de club, terwijl hij zijn eigen stempel drukt op het rijke erfgoed van Barcelona. Met zijn nieuwe contract en de afkoopclausule als extra bescherming, lijkt de toekomst van Cubarsí helder en veelbelovend te zijn, zowel voor hemzelf als voor FC Barcelona.