×
Home Livescore

Ajax-flop Mikautadze gelinkt aan toptransfer Atlético Madrid

Ajax-flop Mikautadze gelinkt aan toptransfer Atlético Madrid
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 9 mei 2024 16:16 uur

Een opvallende wending in de transfergeruchtenmolen: de voormalige Ajax-speler Georges Mikautadze staat naar verluidt op het punt om een spraakmakende overstap te maken naar Atlético Madrid. Het gerucht, dat aanvankelijk de ronde deed via de Spaanse roddelsite Fichajes, heeft inmiddels ook de aandacht getrokken van gerenommeerde Nederlandse media, waaronder De Telegraaf.

Mikautadze, die bij Ajax niet wist te overtuigen en daarom als flop bestempeld werd, lijkt nu een nieuwe kans te krijgen bij de Spaanse topclub. De mogelijke transfer naar Atlético Madrid zou een verrassende wending betekenen in de carrière van de Georgische spits, die tot dusverre niet het succes heeft kunnen behalen waarop gehoopt werd.

Hoewel de berichten over de interesse van Atlético Madrid in Mikautadze nog niet officieel bevestigd zijn, zorgen ze wel voor de nodige opschudding in zowel Nederlandse als Spaanse voetbalkringen. De komende dagen zullen ongetwijfeld meer details naar buiten komen over deze mogelijke toptransfer, die de gemoederen in de voetbalwereld flink bezig zal houden.