×
Home Livescore

Theo Lucius prijst PSV's nieuwe gezichten en Boscagli.

Theo Lucius prijst PSV's nieuwe gezichten en Boscagli.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 9 mei 2024 16:32 uur

Voormalig PSV-speler Theo Lucius heeft zijn bewondering uitgesproken voor de huidige generatie spelers van de Eindhovense club. In een recent interview benadrukte Lucius dat Luuk de Jong, Joey Veerman en Jerdy Schouten volgens hem 'het gezicht vormen' van het huidige PSV. Echter, naast deze opvallende namen, is er nog een speler die volgens Lucius niet onderschat mag worden. Het clubicoon is namelijk diep onder de indruk van de prestaties van Olivier Boscagli.

Boscagli, die zijn veelzijdigheid en consistentie heeft laten zien op het veld, heeft indruk gemaakt op Lucius. De Franse verdediger heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke steunpilaar binnen het team en heeft zijn waarde bewezen in verschillende wedstrijden. Lucius prijst Boscagli om zijn toewijding, tactisch inzicht en leiderschap op het veld, waardoor hij een onmisbare schakel is geworden in het succes van PSV.

Met zijn lof voor Boscagli benadrukt Lucius het belang van een gebalanceerd team met verschillende kwaliteiten en persoonlijkheden. Terwijl De Jong, Veerman en Schouten de aanval en het middenveld van PSV domineren, ziet Lucius in Boscagli een cruciale factor in de verdediging. De complimenten van het clubicoon zullen ongetwijfeld de motivatie van Boscagli versterken en zijn rol binnen het team nog verder versterken.