×
Home Livescore

FC Barcelona geïnteresseerd in verkoop Mason Greenwood Manchester United

FC Barcelona geïnteresseerd in verkoop Mason Greenwood Manchester United
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 9 mei 2024 16:48 uur

In een verrassende wending in de transfermarkt heeft Manchester United naar verluidt besloten om deze zomer afscheid te nemen van Mason Greenwood. Het nieuws komt naar buiten via Ángel Torres, de voorzitter van Getafe, de club waar de 22-jarige aanvaller momenteel op huurbasis speelt. Volgens Torres heeft FC Barcelona al interesse getoond in de jonge speler.

Greenwood, die bekend staat om zijn doelpunten en technische vaardigheden, heeft de aandacht getrokken van verschillende topclubs in Europa. Manchester United lijkt nu echter bereid te zijn om hem te laten gaan, wat voor opschudding zorgt in de voetbalwereld. De mogelijke overgang naar Barcelona zou een grote stap zijn voor Greenwood, die nog aan het begin van zijn carrière staat.

Het is nog niet duidelijk wat de exacte redenen zijn achter de beslissing van Manchester United om Greenwood te verkopen. Fans van de club zullen ongetwijfeld teleurgesteld zijn om een van hun veelbelovende talenten te zien vertrekken. Voor Greenwood zelf opent de interesse van Barcelona echter de deur naar een nieuw hoofdstuk in zijn loopbaan, waarbij hij mogelijk op het hoogste niveau van het Europese voetbal zal spelen.