×
Home Livescore

Van Nistelrooij enthousiast over Mbappé bij Real Madrid

Van Nistelrooij enthousiast over Mbappé bij Real Madrid
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 9 mei 2024 18:48 uur

Een voormalige Nederlandse topspits heeft zijn enthousiasme geuit over de mogelijke transfer van een Franse superster naar Real Madrid. Ruud van Nistelrooij, die in het verleden zelf de netten deed trillen voor de Spaanse grootmacht, verwelkomt de komst van Kylian Mbappé met open armen. Volgens Van Nistelrooij zou Mbappé perfect kunnen samenspelen met de Braziliaanse sensatie Vinícius Júnior, wat een dodelijk duo zou kunnen vormen voor de Koninklijke.

Van Nistelrooij, die bekend staat om zijn scherpe neus voor goals, gelooft dat de snelheid en technische vaardigheden van Mbappé een perfecte aanvulling zouden zijn op het spel van Vinícius Júnior. De voormalige spits is ervan overtuigd dat de twee aanvallers elkaar kunnen versterken en Real Madrid naar nog grotere successen kunnen leiden in zowel de nationale competitie als in Europa.

Met de geruchten over de mogelijke transfer van Mbappé naar Real Madrid die steeds sterker worden, lijkt het erop dat Van Nistelrooij niet de enige is die gelooft in de potentie van dit aanvalsduo. Fans van de Koninklijke zullen ongetwijfeld hopen dat deze droomcombinatie werkelijkheid wordt en dat Mbappé binnenkort te bewonderen zal zijn in het iconische witte shirt van Real Madrid, naast de opkomende ster Vinícius Júnior.