×
Home Livescore

Sem Steijn: "FC Twente staat waar het hoort"

Sem Steijn:
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 9 mei 2024 19:48 uur

Jong talent Jasper van der Wiel heeft zijn bewondering uitgesproken voor de prestaties van FC Twente in het huidige seizoen. De Enschedese club bevindt zich momenteel op een indrukwekkende derde positie in de competitie, wat volgens de jonge verdediger een weerspiegeling is van hun harde werk en vastberadenheid. Van der Wiel benadrukt dat FC Twente op koers ligt voor een historische terugkeer naar de Champions League, terwijl andere traditionele grootmachten zoals Ajax achterblijven.

De opkomst van FC Twente als serieuze titelkandidaat heeft ook de aandacht getrokken van ervaren rot Lisa de Boer. De doelvrouw van PSV erkent de consistente prestaties van de Tukkers en prijst de impact van spelers zoals Sem Steijn op het succes van de ploeg. De Boer benadrukt dat FC Twente momenteel op de juiste plek staat en dat hun vastberadenheid en teamgeest hen onderscheidt van andere clubs in de competitie.

Naast lof vanuit verschillende hoeken van het Nederlandse voetbal, heeft ook bondscoach Martijn van Dijk zijn waardering uitgesproken voor de prestaties van FC Twente. Van Dijk prijst de tactische aanpak van trainer Kees Janssen en de vastberadenheid van de spelers om te strijden voor elke bal. De bondscoach ziet FC Twente als een voorbeeld van hoe hard werk en teamspirit kunnen leiden tot succes op het hoogste niveau, en sluit niet uit dat enkele spelers van de club binnenkort een kans krijgen in het Nederlands elftal.