×
Home Livescore

Transferbom: Gravenberch naar Liverpool, Bayern München haalt topvervanger binnen voor megabedrag!

Transferbom: Gravenberch naar Liverpool, Bayern München haalt topvervanger binnen voor megabedrag!
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 1 september 2023 11:12 uur

In een verrassende wending van de transfermarkt lijkt Ryan Gravenberch op weg te zijn naar Liverpool, terwijl Bayern München al druk bezig is met het binnenhalen van zijn vervanger. De Portugese middenvelder João Palhinha zal naar verwachting voor een duizelingwekkend bedrag van ongeveer 65 miljoen euro de overstap maken van Fulham naar Bayern München. Dit nieuws werd bekendgemaakt door de Duitse tak van Sky Sport.

Bayern München zal Gravenberch voor een bedrag van veertig miljoen euro verkopen aan Liverpool. Opvallend genoeg is de Nederlander al in Engeland, wat ervoor heeft gezorgd dat Der Rekordmeister haast heeft gemaakt met het aantrekken van een vervanger. Hierdoor is Palhinha nu onderweg naar München. Als alles rond is, zal Bayern zo'n 65 miljoen euro neertellen voor de Portugees.

Echter, de deal is nog niet helemaal in kannen en kruiken. Volgens BILD moeten de clubs het nog eens worden over enkele laatste details en clausules. Daarnaast heeft Fulham ook nog de wens om een vervanger aan te trekken voordat de deal officieel kan worden afgerond. Donderdagavond kwam naar buiten dat The Cottagers hopen op de komst van Sofyan Amrabat.

Het belooft dus een spannende periode te worden voor zowel Bayern München als Fulham. De fans zullen in spanning afwachten of de transfers van Gravenberch en Palhinha daadwerkelijk doorgang zullen vinden. De komende dagen zullen cruciaal zijn in het afronden van deze deals.