×
Home Livescore

Slot wilde Pusic naar Liverpool, maar Pusic verkiest Oekraïne

Slot wilde Pusic naar Liverpool, maar Pusic verkiest Oekraïne
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 21 mei 2024 11:16 uur

In een recente diepgaande analyse van The Athletic wordt onthuld dat Arne Slot zijn oog had laten vallen op Marino Pusic als potentiële aanwinst voor Liverpool. De 45-jarige trainer, momenteel werkzaam als hoofdcoach bij Shakhtar Donetsk, stond hoog op het verlanglijstje van Slot. Echter, tot Slot's teleurstelling, koos Pusic ervoor om trouw te blijven aan zijn huidige club in Oekraïne.

De interesse van Slot in Pusic als toevoeging aan zijn team bij Liverpool weerspiegelt de ambitie en visie van de Nederlandse coach. Met zijn ervaring en kwaliteiten zou Pusic een waardevolle aanwinst zijn geweest voor de Engelse club. Desondanks respecteert Slot de beslissing van Pusic om zijn verbintenis met Shakhtar Donetsk voort te zetten en wenst hij hem het beste in zijn verdere carrière.

Hoewel de plannen van Slot om Pusic naar Liverpool te halen niet tot bloei zijn gekomen, blijft de trainer vastberaden om zijn team te versterken en te streven naar succes in het komende seizoen. Met zijn vastberadenheid en strategisch inzicht zal Slot blijven zoeken naar talentvolle aanwinsten die zijn team naar grotere hoogten kunnen brengen.