×
Home Livescore

PEC Zwolle lonkt naar transfervrije Mateja Milovanovic van Ajax

PEC Zwolle lonkt naar transfervrije Mateja Milovanovic van Ajax
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 22 mei 2024 14:48 uur

Een opvallende ontwikkeling in de Nederlandse voetbalwereld: PEC Zwolle heeft zijn oog laten vallen op een nieuwe aanwinst in de vorm van Mateja Milovanovic. Volgens bronnen van Ajax Showtime is de centrale verdediger momenteel in het vizier van de Zwolse club. Milovanovic staat momenteel onder contract bij Ajax, maar zijn verbintenis loopt komende zomer af. Dit opent de deur voor een mogelijke transfervrije overstap naar Zwolle.

De interesse van PEC Zwolle in Milovanovic markeert een strategische zet van de club om de defensie te versterken voor het aankomende seizoen. Met zijn ervaring en kwaliteiten als centrale verdediger zou de komst van Milovanovic een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor de ploeg uit Zwolle. De onderhandelingen tussen de club en de speler lijken in volle gang te zijn, met het oog op een mogelijke overgang in de zomer.

Voor Mateja Milovanovic zou een overstap naar PEC Zwolle een nieuwe uitdaging betekenen in zijn carrière. Na zijn periode bij Ajax staat de verdediger mogelijk voor een nieuw hoofdstuk bij de Eredivisieclub. De supporters van PEC Zwolle zullen ongetwijfeld hopen op de komst van Milovanovic en zijn bijdrage aan het versterken van de defensie van de club.