×
Home Livescore

SEG countert Stefan de Vrij na rechterlijke uitspraak

SEG countert Stefan de Vrij na rechterlijke uitspraak
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 26 mei 2024 09:16 uur

Na een juridische strijd waarin Stefan de Vrij als winnaar uit de bus kwam, lijkt de zaak nog niet ten einde te zijn. Het managementbureau SEG, dat betrokken was bij het conflict, weigert de handdoek in de ring te gooien. In een scherpe reactie op de uitspraak van de rechter, heeft SEG hard teruggeslagen naar de verdediger van Internazionale en het Nederlands Elftal.

De Vrij, die in zijn geschil met SEG als overwinnaar uit de bus kwam, zal mogelijk nog meer tegenwind kunnen verwachten. Het managementbureau heeft duidelijk gemaakt dat zij niet van plan zijn om de kwestie zomaar te laten rusten. De verdediger, die bekend staat om zijn vastberadenheid op het veld, zal nu ook buiten de lijnen moeten strijden om deze zaak tot een definitief einde te brengen.

De harde reactie van SEG naar aanleiding van de uitspraak van de rechter, werpt een schaduw over de overwinning van De Vrij. Het conflict lijkt nog lang niet ten einde en de verdediger zal zich moeten blijven verweren tegen de aantijgingen van het managementbureau. Het is duidelijk dat deze zaak nog de nodige wendingen zal kennen voordat er een definitieve conclusie getrokken kan worden.