×
Home Livescore

Mark van Bommel verlengt contract bij Royal Antwerp en gaat Champions League in!

Mark van Bommel verlengt contract bij Royal Antwerp en gaat Champions League in!
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 1 september 2023 19:00 uur

In een verrassende wending heeft Mark van Bommel zijn verblijf bij Royal Antwerp met een extra jaar verlengd. De Nederlandse trainer zal nu tot 2026 aan het roer blijven staan bij de Belgische hoofdmacht. Dit betekent dat Van Bommel ook komend seizoen met de Belgen de uitdaging aangaat in de Champions League.

Het is duidelijk dat het huwelijk tussen Van Bommel en technisch directeur Marc Overmars een succesvolle voortzetting krijgt. Vorig seizoen behaalde het Nederlandse duo met Royal Antwerp zowel de Belgische beker als de titel bij onze Zuiderburen op de laatste speeldag. Door dit kampioenschap heeft Van Bommel nu ook de kans om met Royal Antwerp deel te nemen aan de prestigieuze Champions League. In deze competitie zal hij het opnemen tegen FC Barcelona, FC Porto en Shakhtar Donetsk.

Het is interessant om op te merken dat Van Bommel eerder als trainer minder succesvol was bij VfL Wolfsburg en PSV. Bij beide clubs werd hij voortijdig ontslagen voordat zijn contract afliep. Gelukkig heeft hij bij Royal Antwerp een betere ervaring gehad en kan hij nu verder bouwen aan zijn succesvolle carrière. Bovendien heeft Van Bommel het voordeel dat hij drie landgenoten in zijn selectie heeft: Jurgen Ekkelenkamp, Gyrano Kerk en Vincent Janssen. Laatstgenoemde was vorig seizoen zelfs de topscorer van de club.

Met deze contractverlenging kunnen de fans van Royal Antwerp uitkijken naar een spannend en veelbelovend seizoen onder leiding van Mark van Bommel. De club heeft er alle vertrouwen in dat hij de juiste persoon is om hen naar nieuwe successen te leiden.