×
Home Livescore

Koeman en Gakpo: Bergwijn mogelijk gepasseerd voor linksbuiten

Koeman en Gakpo: Bergwijn mogelijk gepasseerd voor linksbuiten
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 28 mei 2024 18:08 uur

Ronald Koeman en Cody Gakpo hebben recentelijk overlegd over de toekomstige positie van de jonge aanvaller. De coach heeft aangegeven dat Gakpo zich meer moet gaan richten op de linksbuiten-positie binnen het team. Deze strategische beslissing kan echter gevolgen hebben voor Steven Bergwijn, die naar verwachting in de voorselectie zal worden opgenomen voor dezelfde positie.

De verschuiving van Gakpo naar de linksbuiten-positie is een interessante ontwikkeling binnen het team. Koeman lijkt vertrouwen te hebben in de kwaliteiten van de jonge speler en ziet potentieel in zijn spel op deze specifieke positie. Dit kan een nieuwe dynamiek toevoegen aan het team en de aanval versterken.

Voor Steven Bergwijn betekent deze ontwikkeling mogelijk dat zijn concurrentie binnen het team toeneemt. Als Gakpo zich inderdaad gaat richten op de linksbuiten-positie, zal Bergwijn moeten strijden voor zijn plek in de basisopstelling. De komende periode zal dus cruciaal zijn voor Bergwijn om zijn waarde te bewijzen en zijn positie binnen het team veilig te stellen.

Het is duidelijk dat de bespreking tussen Koeman en Gakpo voor wat opschudding kan zorgen binnen het team. De keuze om Gakpo te positioneren als linksbuiten kan leiden tot een gezonde concurrentiestrijd en een verhoogd niveau van prestaties binnen het team. Het is nu aan de spelers om te laten zien wat ze waard zijn en zich te bewijzen op het veld.