×
Home Livescore

PSG doet monsterbod op Georgische sterspeler Kvaratskhelia

PSG doet monsterbod op Georgische sterspeler Kvaratskhelia
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 28 mei 2024 18:48 uur

Paris Saint-Germain heeft serieuze interesse getoond in de Georgische voetballer Khvicha Kvaratskhelia. Zijn zaakwaarnemer, Mamuka Jugeli, heeft onthuld dat de Franse club een aanzienlijk bod heeft uitgebracht op de talentvolle speler. Het bod, dat naar verluidt rond de honderd miljoen euro ligt, is volgens Gianluca Di Marzio een ware monsterbieding.

Kvaratskhelia, die momenteel speelt voor Rubin Kazan in Rusland, heeft de aandacht getrokken van verschillende topclubs in Europa vanwege zijn indrukwekkende prestaties op het veld. De 20-jarige aanvaller wordt gezien als een van de meest veelbelovende talenten in het hedendaagse voetbal en zijn potentieel heeft de interesse gewekt van PSG, een van de meest prestigieuze clubs ter wereld.

De mogelijke transfer van Kvaratskhelia naar Paris Saint-Germain zou een grote stap voorwaarts betekenen in zijn carrière en een enorme boost zijn voor zijn ontwikkeling als speler. De Franse grootmacht staat bekend om het aantrekken van toptalenten en het bieden van een platform voor jonge spelers om zich te ontplooien en te schitteren op het hoogste niveau van het voetbal. Met het monsterbod op tafel lijkt het erop dat PSG vastbesloten is om Kvaratskhelia naar de Ligue 1 te halen en hem te laten schitteren in het shirt van Les Parisiens.