×
Home Livescore

Ajax verlengt contract Jan Faberski tot zomer 2028.

Ajax verlengt contract Jan Faberski tot zomer 2028.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 28 mei 2024 21:08 uur

Ajax heeft besloten om de talentvolle aanvaller Jan Faberski langer aan zich te binden door zijn contract te verlengen. Faberski, die oorspronkelijk een verbintenis had tot medio 2025, zal nu tot en met de zomer van 2028 bij de Amsterdamse club blijven. De clubleiding is zeer tevreden over de ontwikkeling die de jonge speler heeft doorgemaakt en ziet hem als een belangrijke speler voor de toekomst van Ajax.

Jan Faberski zelf is ook verheugd met de contractverlenging en ziet het als een blijk van vertrouwen van de club in zijn kwaliteiten. De aanvaller heeft de afgelopen seizoenen laten zien dat hij een waardevolle toevoeging is aan het team en hoopt zich verder te kunnen ontwikkelen onder de vleugels van Ajax. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid heeft Faberski al menig tegenstander weten te verrassen en hij kijkt ernaar uit om nog meer successen te behalen in het shirt van de club.

De supporters van Ajax reageren enthousiast op het nieuws van de contractverlenging van Jan Faberski. De jonge aanvaller heeft in korte tijd een plekje in de harten van de fans veroverd met zijn gedrevenheid en doelpunten. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen voor wat Faberski de komende jaren nog meer kan laten zien op het veld. Ajax hoopt met het verlengen van zijn contract een belangrijke pijler voor de toekomst van de club te hebben vastgelegd en kijkt uit naar de verdere samenwerking met de talentvolle speler.