×
Home Livescore

Arbitragezaak Micky van de Ven tegen FC Volendam geschikt

Arbitragezaak Micky van de Ven tegen FC Volendam geschikt
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 28 mei 2024 21:48 uur

Het conflict tussen Micky van de Ven en FC Volendam over een doorverkoopbedrag is opgelost zonder dat de zaak voor de arbitragecommissie hoefde te komen. De verdediger had een geschil met de club over een bedrag waar hij naar eigen zeggen recht op had bij een eventuele doorverkoop. Na onderhandelingen hebben beide partijen besloten tot een schikking te komen, zo heeft De Telegraaf gemeld.

Van de Ven, die bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten, had gehoopt dat de arbitragezaak zijn gelijk zou bevestigen. Echter, door de schikking is een langdurige juridische strijd voorkomen en kunnen beide partijen zich weer volledig richten op het sportieve aspect. De verdediger kan zich nu concentreren op zijn prestaties op het veld, terwijl FC Volendam verder kan bouwen aan het team zonder de afleiding van een juridisch geschil.

De details van de schikking tussen Van de Ven en FC Volendam zijn niet bekendgemaakt, maar het feit dat beide partijen tot overeenstemming zijn gekomen, wijst op een compromis waarin zowel de speler als de club tevreden zijn. Het is een positieve wending in een situatie die aanvankelijk tot een juridisch geschil leek te leiden. Nu kunnen beide partijen met een schone lei verder en zich volledig focussen op het voetbal.