×
Home Livescore

Kwakman: Excelsior's technische staf schuldig aan nederlaag

Kwakman: Excelsior's technische staf schuldig aan nederlaag
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 28 mei 2024 22:48 uur

Excelsior leed afgelopen weekend een pijnlijke nederlaag tegen NAC Breda, en volgens voormalig voetballer Kees Kwakman is de technische staf van de Rotterdamse club daarvoor verantwoordelijk. Kwakman is van mening dat het niet wisselen van speler Arthur Zagré een cruciale fout was die Excelsior duur kwam te staan. De verdediger, die niet op zijn best was tijdens de wedstrijd, had volgens Kwakman vervangen moeten worden om de kans op een beter resultaat te vergroten.

De kritiek van Kwakman op de technische staf van Excelsior komt voort uit zijn overtuiging dat het belangrijk is om tijdig in te grijpen tijdens een wedstrijd om de beste resultaten te behalen. Door Zagré niet te wisselen, miste Excelsior volgens Kwakman de kans om de tactiek aan te passen en de tegenstander beter onder druk te zetten. Deze beslissing had volgens hem een directe invloed op de uiteindelijke ruime nederlaag van Excelsior tegen NAC Breda.

De discussie over de verantwoordelijkheid voor de teleurstellende prestatie van Excelsior zal ongetwijfeld voortduren in de komende dagen. Fans en analisten zullen debatteren over de beslissingen van de technische staf en de impact ervan op het spel van de club. Het is nu aan Excelsior om te leren van deze ervaring en zich voor te bereiden op de volgende uitdaging, in de hoop een beter resultaat neer te zetten en de kritiek van Kwakman en anderen te weerleggen.