×
Home Livescore

NAC-verdediger Van den Bergh verrast door play-off succes.

NAC-verdediger Van den Bergh verrast door play-off succes.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 29 mei 2024 07:48 uur

NAC Breda's verdediger Jan van den Bergh is nog steeds in een staat van verbazing over de ongelooflijke prestatie van zijn team in de play-offs. De Brabantse club lijkt op het punt te staan terug te keren naar de Eredivisie, na een verpletterende 6-2 overwinning op Excelsior. Van den Bergh, die een cruciale rol speelde in de verdediging tijdens deze triomf, kan nog niet helemaal bevatten wat er gaande is.

Met nog één wedstrijd te gaan in de play-offs, lijkt NAC Breda op het punt te staan om hun doel te bereiken en terug te keren naar de hoogste Nederlandse voetbalcompetitie. De overwinning op Excelsior heeft het team een enorme boost gegeven en het geloof in een succesvolle afloop versterkt. Van den Bergh en zijn medespelers zijn vastbesloten om de klus te klaren en de Eredivisie terug te veroveren.

De fans van NAC Breda zijn in extase na de overwinning op Excelsior en kijken reikhalzend uit naar de beslissende wedstrijd in de play-offs. De sfeer rondom de club is euforisch en de hoop op promotie is groter dan ooit tevoren. Met Jan van den Bergh als rots in de branding in de verdediging, lijkt niets het team nog te kunnen stoppen op weg naar een terugkeer naar de Eredivisie.