×
Home Livescore

Di María verlaat Europa voor MLS-avontuur bij Inter Miami.

Di María verlaat Europa voor MLS-avontuur bij Inter Miami.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 29 mei 2024 08:16 uur

De ervaren Argentijnse voetballer Ángel Di María maakt zich op voor een opmerkelijke transfer. Na zijn vertrek bij Benfica staat de 36-jarige spelmaker op het punt om Europa tijdelijk achter zich te laten. Di María zal voor een halfjaar terugkeren naar zijn jeugdliefde Rosario Central, waar hij zijn carrière ooit begon.

Na zijn korte tussenstop in Argentinië zal Di María zijn avontuur voortzetten aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. De voormalige speler van onder andere Real Madrid en Paris Saint-Germain zal zich aansluiten bij Inter Miami CF, een club uit de Major Soccer League in de Verenigde Staten. Met zijn ervaring en kwaliteiten hoopt Di María een waardevolle toevoeging te zijn voor het team van Inter Miami CF.

De transfer van Di María zorgt voor opschudding in zowel Europa als Amerika. Fans van Rosario Central zullen verheugd zijn om hun lokale held weer in actie te zien op het veld waar het allemaal begon. Tegelijkertijd zullen supporters van Inter Miami CF reikhalzend uitkijken naar de komst van de ervaren spelmaker, in de hoop dat hij het team naar successen kan leiden in de Major Soccer League.