×
Home Livescore

Mbappé eist salaris en bonus na breuk met PSG

Mbappé eist salaris en bonus na breuk met PSG
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 29 mei 2024 09:08 uur

Het vertrek van Kylian Mbappé bij Paris Saint-Germain lijkt niet zonder hobbels te verlopen. De Franse sterspeler, die naar verluidt op weg is naar Real Madrid, heeft voor de maand april geen salaris ontvangen van de club. Daarnaast heeft de 25-jarige aanvaller nog recht op een aanzienlijke bonus, wat de situatie tussen hem en PSG verder compliceert.

Mbappé, die al geruime tijd in verband wordt gebracht met een transfer naar de Spaanse grootmacht, lijkt nu ook financiële strubbelingen te ervaren in zijn laatste maanden bij de Parijse club. Het uitblijven van zijn salaris voor de maand april kan mogelijk voor onvrede zorgen bij de speler, die een belangrijke rol heeft gespeeld in het succes van PSG de afgelopen jaren.

De bonus waar Mbappé nog recht op heeft, voegt een extra dimensie toe aan de situatie. Het is bekend dat de aanvaller een aanzienlijke bonus zou ontvangen bij het behalen van bepaalde sportieve doelen, maar het is onduidelijk of PSG van plan is om deze bonus alsnog uit te keren nu zijn vertrek aanstaande lijkt te zijn. Dit kan de onderhandelingen tussen de club en de speler verder bemoeilijken en mogelijk tot juridische stappen leiden.

Al met al lijkt de scheiding tussen Kylian Mbappé en Paris Saint-Germain niet zonder complicaties te verlopen. Terwijl de transfergeruchten rondom de Franse sterspeler blijven toenemen, zal het interessant zijn om te zien hoe deze financiële kwestie zich verder ontwikkelt en welke impact dit zal hebben op de relatie tussen Mbappé en zijn huidige club.