×
Home Livescore

Bakayoko deelt ambities en EK-selectie met Rode Duivels.

Bakayoko deelt ambities en EK-selectie met Rode Duivels.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 29 mei 2024 10:48 uur

Johan Bakayoko heeft onlangs zijn ambities en doelen gedeeld in een interview met Belgische media. De talentvolle buitenspeler, die momenteel uitkomt voor PSV, kreeg afgelopen dinsdag het goede nieuws dat hij geselecteerd is voor het EK in Duitsland. Deze uitnodiging markeert een hoogtepunt in zijn carrière en Bakayoko is vastbesloten om zijn stempel te drukken op het toernooi.

Met een ijzersterk seizoen achter de rug, waarin hij indruk heeft gemaakt met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid, is Bakayoko klaar om zich te meten met de beste spelers van Europa. De 23-jarige aanvaller heeft bewezen een waardevolle toevoeging te zijn voor zowel zijn club als het nationale team, en hij is vastberaden om zijn goede vorm door te trekken naar het EK.

Bakayoko's selectie voor het Belgische nationale team, ook wel bekend als de Rode Duivels, is een beloning voor zijn harde werk en toewijding. Hij ziet het toernooi als een kans om zich verder te ontwikkelen en te laten zien wat hij in huis heeft op het internationale podium. Met zijn snelheid en dribbelvaardigheid kan hij een belangrijke troef worden voor de ploeg van bondscoach Roberto Martinez.