×
Home Livescore

Donyell Malen kijkt naar CL-finale én EK-selectie Oranje

Donyell Malen kijkt naar CL-finale én EK-selectie Oranje
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 29 mei 2024 11:24 uur

Donyell Malen heeft momenteel zijn zinnen gezet op de aanstaande Champions League-finale op zaterdag, maar daarnaast houdt hij ook nauwlettend in de gaten wat er gebeurt met de definitieve EK-selectie van het Nederlands elftal. Bondscoach Ronald Koeman zal aanstaande woensdag onthullen welke spelers hij heeft geselecteerd om Nederland te vertegenwoordigen op het Europees kampioenschap in Duitsland.

Voor de 22-jarige Malen is het een spannende tijd, aangezien hij hoopt op een plek in de EK-selectie van Oranje. Met zijn indrukwekkende prestaties dit seizoen heeft de aanvaller van PSV zeker een goede kans om deel uit te maken van het nationale team. Zijn focus ligt momenteel echter nog volledig op de belangrijke Champions League-finale die voor de deur staat.

De onthulling van de definitieve EK-selectie zal voor Malen en vele andere spelers een cruciaal moment zijn. Het is een droom voor elke voetballer om zijn land te vertegenwoordigen op een groot toernooi als het EK, en de concurrentie binnen het Nederlands elftal is dan ook hevig. Malen zal ongetwijfeld met gespannen verwachtingen uitkijken naar de bekendmaking van Koeman en hopen dat zijn naam op de lijst staat.