×
Home Livescore

Feyenoord en PSV onthullen Champions League speelschema: Zinderende duels en Europese krakers!

Feyenoord en PSV onthullen Champions League speelschema: Zinderende duels en Europese krakers!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 2 september 2023 09:32 uur

Feyenoord en PSV hebben zojuist het speelschema voor het prestigieuze Champions League-toernooi onthuld gekregen. De UEFA heeft vanochtend de data bekendgemaakt waarop de wedstrijden zullen plaatsvinden.

Tijdens de loting in het prachtige Monaco werden Feyenoord en PSV in verschillende groepen geplaatst. Feyenoord zal het opnemen tegen de sterke tegenstanders Atlético Madrid, SS Lazio en Celtic in Groep E. PSV daarentegen zal het opnemen tegen Sevilla, Arsenal en RC Lens in Groep B.

Feyenoord zal het Champions League-seizoen aftrappen met een spannende thuiswedstrijd tegen Celtic. In de tweede speelronde zullen de Rotterdammers afreizen naar het indrukwekkende stadion van Atlético Madrid. Daarna wachten er twee ontmoetingen met het Italiaanse Lazio.

In de vijfde speelronde zal Feyenoord het opnieuw opnemen tegen Atlético, maar dit keer in eigen huis. De groepsfase zal worden afgesloten met een uitwedstrijd tegen Celtic op het legendarische Celtic Park.

PSV begint het toernooi met een uitwedstrijd tegen Arsenal in Noord-Londen. Vervolgens zullen ze Sevilla ontvangen in eigen stadion, om daarna eerst uit en dan thuis tegen RC Lens te spelen. Op 12 december zal PSV de groepsfase afsluiten met een thuiswedstrijd tegen Arsenal.

Hieronder vind je het volledige speelschema van Feyenoord en PSV in de Champions League:

Speelschema Feyenoord:

- 19 september: Feyenoord - Celtic

- 4 oktober: Atlético Madrid - Feyenoord

- 25 oktober: Feyenoord - SS Lazio

- 7 november: SS Lazio - Feyenoord

- 28 november: Feyenoord - Atlético Madrid

- 13 december: Celtic - Feyenoord

Speelschema PSV:

- 20 september: Arsenal - PSV

- 3 oktober: PSV - Sevilla

- 24 oktober: RC Lens - PSV

- 8 november: PSV - RC Lens

- 29 november: Sevilla - PSV

- 12 december: PSV - Arsenal

De fans van beide clubs kunnen zich nu al verheugen op een aantal spannende en onvergetelijke wedstrijden in de Champions League. Het belooft een spectaculair toernooi te worden waarin Feyenoord en PSV hun uiterste best zullen doen om Nederland trots te maken.