×
Home Livescore

Steijn geniet van Oranje's overwinning op Polen onder Koeman.

Steijn geniet van Oranje's overwinning op Polen onder Koeman.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 21 juni 2024 11:16 uur

Nederlandse voetbaltrainer Maurice Steijn heeft vol enthousiasme toegekeken hoe het Nederlands elftal zijn eerste wedstrijd op het EK speelde tegen Polen en met 2-1 wist te winnen. Steijn, die bekend staat om zijn passie voor het spel, was zeer te spreken over de prestaties van Oranje onder de leiding van bondscoach Ronald Koeman.

Steijn, die zelf jarenlang actief was als speler en nu succesvol is als trainer, prees de tactische aanpak van Koeman en de manier waarop het Nederlands elftal zich presenteerde op het Europese podium. Hij benadrukte de vastberadenheid en het teamspel van de Oranje spelers, die volgens hem een sterke eenheid vormden tijdens de wedstrijd tegen Polen.

De trainer was vooral onder de indruk van de veerkracht die het Nederlands elftal toonde na een vroege tegentreffer. Steijn roemde de mentale weerbaarheid van de spelers en de manier waarop ze zich wisten terug te vechten in de wedstrijd. Hij gelooft dat deze overwinning een belangrijke boost zal geven aan het zelfvertrouwen van het team voor de rest van het toernooi.

Als voetbalkenner en liefhebber kijkt Maurice Steijn reikhalzend uit naar de volgende wedstrijden van het Nederlands elftal op het EK. Hij is ervan overtuigd dat Oranje onder leiding van Ronald Koeman in staat is om ver te komen en hoopt op nog meer sprankelend voetbal en overwinningen voor het Nederlandse team.