×
Home Livescore

Van Gassel opgelucht: NEC haalt hem als Cillessen-opvolger binnen

Van Gassel opgelucht: NEC haalt hem als Cillessen-opvolger binnen
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 21 juni 2024 13:48 uur

Doelman Stijn van Gassel kan opgelucht ademhalen nu zijn toekomst in het voetbal eindelijk duidelijk is geworden. Na een succesvol seizoen bij Excelsior, ondanks de degradatie van de club, heeft de goalie een nieuwe uitdaging gevonden bij NEC. De Nijmeegse club heeft Van Gassel transfervrij weten binnen te halen en ziet in hem de opvolger van niemand minder dan Jasper Cillessen.

Van Gassel, die bekend staat om zijn uitstekende reflexen en leiderschap op het veld, kijkt ernaar uit om zich te bewijzen bij NEC. De doelman is vastberaden om zijn kwaliteiten verder te ontwikkelen en een belangrijke rol te spelen in het team. Met zijn ervaring en talent hoopt hij een waardevolle toevoeging te zijn voor de club uit Nijmegen.

NEC is verheugd met de komst van Van Gassel en ziet in hem een betrouwbare sluitpost voor het nieuwe seizoen. De club heeft hoge verwachtingen van de doelman en gelooft dat hij een belangrijke bijdrage kan leveren aan het behalen van sportieve successen. Met de transfer van Van Gassel heeft NEC een belangrijke positie in het doel goed weten te versterken en is de club klaar voor de uitdagingen die komen gaan.