×
Home Livescore

RKC Waalwijk vervangt Vaessen door doelman Yanick van Osch

RKC Waalwijk vervangt Vaessen door doelman Yanick van Osch
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 21 juni 2024 15:16 uur

RKC Waalwijk staat voor een belangrijke verandering in hun selectie, aangezien doelman Etienne Vaessen naar alle waarschijnlijkheid de club zal verlaten. Om dit vertrek op te vangen, heeft de club haar oog laten vallen op Yanick van Osch als mogelijke vervanger. Verschillende gerenommeerde media, zoals Voetbal International en Algemeen Dagblad, hebben dit nieuws naar buiten gebracht.

Van Osch, die momenteel onder contract staat bij PSV, lijkt de beoogde kandidaat te zijn om het doel van RKC te verdedigen. De 24-jarige doelman heeft ervaring opgedaan in de Eredivisie en zou een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor de Waalwijkse ploeg. Met zijn talent en potentie zou Van Osch een belangrijke rol kunnen spelen in de ambities van RKC voor het komende seizoen.

De mogelijke komst van Yanick van Osch naar RKC Waalwijk heeft de gemoederen in de voetbalwereld flink bezig gehouden. Supporters en analisten speculeren over de impact die deze transfer zou kunnen hebben op zowel de defensie van RKC als op de concurrentie in de Eredivisie. De clubleiding van RKC houdt vooralsnog de lippen stijf op elkaar, maar de geruchten rondom de transfer blijven aanhouden. Het is afwachten of en wanneer de overgang van Van Osch naar Waalwijk definitief zal worden beklonken.