×
Home Livescore

Borussia Dortmund haalt Waldemar Anton voor 22 miljoen euro

Borussia Dortmund haalt Waldemar Anton voor 22 miljoen euro
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 21 juni 2024 22:08 uur

Borussia Dortmund staat op het punt om hun verdediging te versterken met de veelbelovende Waldemar Anton. De Duitse club lijkt bereid te zijn om maar liefst 22 miljoen euro neer te tellen voor de talentvolle verdediger, die wordt gezien als de opvolger van de ervaren Mats Hummels. Met deze mogelijke transfer hoopt Dortmund hun achterhoede te versterken en de concurrentie aan te gaan in zowel de Bundesliga als de internationale competities.

Waldemar Anton, die momenteel speelt voor Hannover 96, heeft indruk gemaakt met zijn sterke optredens en zijn vermogen om zowel verdedigend als opbouwend een belangrijke rol te spelen. De 24-jarige Duitser wordt gezien als een van de meest veelbelovende talenten in de Bundesliga en lijkt klaar te zijn voor de stap naar een topclub als Borussia Dortmund.

Met de aanstaande transfer van Waldemar Anton hoopt Borussia Dortmund niet alleen hun defensieve linie te versterken, maar ook een signaal af te geven aan hun concurrenten. De club is vastbesloten om weer mee te strijden om de titels in zowel Duitsland als Europa, en ziet in Anton een belangrijke toevoeging aan hun ambitieuze plannen voor de toekomst.