×
Home Livescore

Oranje-feest in Leipzig verstoord door bierincident met Griezmann

Oranje-feest in Leipzig verstoord door bierincident met Griezmann
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 22 juni 2024 07:48 uur

Tienduizenden Nederlandse fans hebben in Leipzig een groots Oranje-feest gevierd tijdens de wedstrijd tegen Frankrijk. De sfeer was uitbundig en feestelijk, maar helaas werd het plezier verstoord door enkele individuen die Antoine Griezmann bekogelden met bier. Dit incident wierp een schaduw over de vreugde en viering die de supporters deelden.

Voormalig profvoetballer Kenneth Perez heeft scherp gereageerd op het wangedrag van de fans. Hij hekelt de actie en benadrukt dat dit soort gedrag niet thuishoort in het voetbal. Perez benadrukt het belang van respect en sportiviteit, en veroordeelt de actie tegen Griezmann als onacceptabel.

De Nederlandse voetbalbond KNVB heeft in een verklaring afstand genomen van het incident en benadrukt dat dergelijk gedrag niet getolereerd wordt. De bond roept op tot respect voor spelers en tegenstanders, en benadrukt dat het bekogelen van spelers met voorwerpen absoluut ontoelaatbaar is.

Het voorval heeft een schaduw geworpen over een verder feestelijke avond voor de Nederlandse fans. Ondanks de teleurstelling over het gedrag van enkele individuen, hopen velen dat de focus kan blijven liggen op de sportieve prestaties en het plezier van het supporten van het Nederlands elftal.