×
Home Livescore

Kenneth Perez: Nederlanders te kritisch op Oranje na gelijkspel.

Kenneth Perez: Nederlanders te kritisch op Oranje na gelijkspel.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 22 juni 2024 09:32 uur

Voormalig profvoetballer en huidige analist Kenneth Perez heeft zijn mening gegeven over de kritiek die Nederlanders vaak uiten op het Nederlands elftal. Perez, die zelf voor Denemarken uitkwam, benadrukt dat de kritiek na het gelijkspel tegen Frankrijk van vrijdagavond niet terecht is. Volgens de Deense analist moeten we realistisch blijven en de prestaties van Oranje in perspectief zien.

Perez, die regelmatig als analist optreedt bij voetbalwedstrijden, vindt dat Nederlanders soms te hoge verwachtingen hebben van het nationale team. Het gelijkspel tegen de regerend wereldkampioen Frankrijk is volgens hem een knap resultaat en zou niet direct tot zware kritiek moeten leiden. De Deen benadrukt dat het Nederlands elftal nog steeds in opbouw is en dat er positieve ontwikkelingen zichtbaar zijn onder bondscoach Frank de Boer.

De voormalige middenvelder roept op tot meer begrip en geduld vanuit het Nederlandse publiek. Volgens Perez is het belangrijk om het proces van wederopbouw van Oranje te respecteren en de spelers de tijd te geven om te groeien en te ontwikkelen. Hij benadrukt dat het team op de goede weg is en dat er potentie is voor verdere groei en succes in de toekomst. Perez hoopt dat de supporters achter het team blijven staan en hen blijven steunen, ook in mindere tijden.