×
Home Livescore

Berghuis hoopt op langdurige samenwerking met coach Farioli

Berghuis hoopt op langdurige samenwerking met coach Farioli
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 22 juni 2024 12:08 uur

Ajax-aanvaller Steven Berghuis kijkt met optimisme naar de toekomst nu Francesco Farioli aan het roer staat als trainer. Berghuis heeft in zijn tijd bij de club al zes trainers zien komen en gaan, en hoopt dat Farioli een langduriger verblijf zal hebben dan zijn voorgangers. De Italiaanse coach heeft de kans om iets bijzonders op te bouwen met het team en Berghuis is vastbesloten om daar een belangrijke rol in te spelen.

Met Farioli aan het roer, hoopt Berghuis op meer stabiliteit en continuïteit binnen de club. De aanvaller gelooft dat de nieuwe trainer de juiste visie en aanpak heeft om Ajax naar successen te leiden. Na de vele wisselingen in het trainerschap is Berghuis ervan overtuigd dat Farioli de rust en focus kan brengen die het team nodig heeft om te groeien en te presteren op het hoogste niveau.

Berghuis kijkt met vertrouwen naar de samenwerking met Farioli en is vastbesloten om zijn uiterste best te doen om de doelen van de club te bereiken. Met zijn ervaring en kwaliteiten als speler wil hij een belangrijke schakel zijn in het succes van Ajax onder leiding van de nieuwe trainer. Samen streven ze naar een periode van stabiliteit en groei, waarbij Berghuis een sleutelrol hoopt te vervullen in het realiseren van de ambities van de club.