×
Home Livescore

Lewandowski furieus na blamage Polen tegen Oostenrijk.

Lewandowski furieus na blamage Polen tegen Oostenrijk.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zaterdag 22 juni 2024 17:08 uur

Na de teleurstellende vertoning van Polen in hun recente wedstrijd tegen Oostenrijk, is Robert Lewandowski duidelijk gefrustreerd over het spel van zijn team. De Poolse ploeg leed een pijnlijke nederlaag in de groep waar ook het Nederlands elftal deel van uitmaakt. Als aanvoerder en sterspeler van het team kon Lewandowski zijn woede niet verbergen.

De Poolse aanvaller, die bekend staat om zijn doelpunten en leiderschap, liet zijn ongenoegen blijken over de prestaties van zijn medespelers tijdens de wedstrijd. Lewandowski had ongetwijfeld gehoopt op een betere uitkomst en was teleurgesteld over de manier waarop Polen ten onder ging tegen Oostenrijk.

Met de kwalificatie voor het volgende toernooi op het spel, zal Lewandowski ongetwijfeld zijn team willen motiveren en inspireren om beter te presteren in de resterende wedstrijden. De druk ligt nu op de schouders van de Poolse sterspeler om zijn team naar succes te leiden en de teleurstelling van de laatste wedstrijd om te zetten in een motivatie om te verbeteren.