×
Home Livescore

Sfeeractie FC Twente voor aftrap STEVO eindigt rampzalig

Sfeeractie FC Twente voor aftrap STEVO eindigt rampzalig
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 22 juni 2024 19:08 uur

Een geplande sfeeractie van de fanatieke supporters van FC Twente liep vanmiddag flink uit de hand. Voorafgaand aan de vriendschappelijke wedstrijd tussen STEVO en FC Twente ging het mis toen de constructie waar een imposant spandoek aan hing plotseling instortte. De ongelukkige gebeurtenis zorgde ervoor dat het oefenduel op het laatste moment moest worden afgelast.

De supporters van FC Twente hadden met veel enthousiasme en toewijding gewerkt aan de sfeeractie om hun club te ondersteunen tijdens het duel tegen STEVO. Echter, vlak voor de aftrap sloeg het noodlot toe en stortte de stellage met het grote spandoek naar beneden, waardoor de veiligheid van de aanwezigen in het gedrang kwam.

De autoriteiten en hulpdiensten waren snel ter plaatse om de situatie onder controle te krijgen en te zorgen voor de veiligheid van alle betrokkenen. Ondanks de teleurstelling van de afgelasting van de wedstrijd, overheerst vooral de opluchting dat er geen ernstige gewonden zijn gevallen bij het incident. De supporters en spelers van FC Twente zullen ongetwijfeld geschrokken zijn van deze onverwachte wending en zullen zich nu richten op het herstellen van de schade en het verwerken van deze bizarre gebeurtenis.