×
Home Livescore

Hedwiges Maduro onthult onduidelijkheid over rol bij Ajax

Hedwiges Maduro onthult onduidelijkheid over rol bij Ajax
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 22 juni 2024 19:24 uur

Voormalig Ajax-speler Hedwiges Maduro heeft onthuld dat hij tijdens zijn periode als assistent-trainer bij de Amsterdamse club soms in het duister tastte over zijn exacte rol. Maduro, die onlangs werd aangesteld als hoofdtrainer van Almere City FC, werkte eerst onder Maurice Steijn en later onder John van 't Schip. De voormalige verdediger gaf aan dat hij soms moeite had om zijn positie binnen de technische staf van Ajax volledig te begrijpen.

Maduro, die een succesvolle carrière als profvoetballer achter de rug heeft, benadrukte het belang van duidelijke communicatie en heldere verwachtingen binnen een trainersstaf. De ervaren oud-international gaf aan dat hij veel heeft geleerd van zijn tijd bij Ajax en dat hij deze ervaringen nu meeneemt naar zijn nieuwe rol als hoofdtrainer bij Almere City FC.

Als kersverse trainer van de club uit de Keuken Kampioen Divisie kijkt Maduro vol vertrouwen naar de toekomst. Hij is vastbesloten om zijn eigen visie en filosofie op het spel over te brengen op zijn spelers en zo te bouwen aan een succesvolle periode voor Almere City FC. Met zijn achtergrond als voormalig topvoetballer en zijn ervaring als assistent-trainer bij Ajax, is Maduro vastberaden om zijn stempel te drukken op het team en te streven naar sportieve successen in de nabije toekomst.