×
Home Livescore

Real Madrid-captain Nacho Fernández leaves for Saudi Arabia

Real Madrid-captain Nacho Fernández leaves for Saudi Arabia
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 22 juni 2024 19:48 uur

Real Madrid zwaait Nacho Fernández uit na een succesvolle periode bij de club. De 34-jarige verdediger en aanvoerder van de Champions League-winnaar heeft besloten om een nieuw avontuur aan te gaan in Saudi-Arabië. Dit nieuws werd onder andere gemeld door vooraanstaande sportmedia zoals MARCA en Fabrizio Romano.

Nacho Fernández heeft jarenlang een belangrijke rol gespeeld in het succes van Real Madrid. Met zijn ervaring en leiderschap op het veld was hij een onmisbare schakel in het team. Zijn vertrek naar Saudi-Arabië markeert het einde van een tijdperk voor de Spaanse verdediger, maar opent tegelijkertijd nieuwe deuren voor hem in een ander deel van de wereld.

De transfer van Nacho Fernández naar Saudi-Arabië zal ongetwijfeld een grote impact hebben op Real Madrid. De club zal op zoek moeten naar een waardige vervanger voor de ervaren verdediger, die niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten een belangrijke rol speelde. Fans van Real Madrid zullen de passie en toewijding van Nacho missen, maar wensen hem veel succes in zijn nieuwe avontuur.