×
Home Livescore

België herstelt zich met late overwinning op Roemenië.

België herstelt zich met late overwinning op Roemenië.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zaterdag 22 juni 2024 23:16 uur

Na een teleurstellende start tegen Slowakije op het EK, heeft België zich weten te herstellen en een indrukwekkende overwinning behaald tegen Roemenië. De Rode Duivels lieten zien dat ze een maatje te groot waren voor hun tegenstanders, maar slaagden er pas laat in om het duel definitief te beslissen met een eindstand van 2-0.

Het Belgische team toonde veerkracht en vastberadenheid na de tegenslag in de eerste wedstrijd. Met sterk spel en doelgerichtheid wisten ze de Roemeense verdediging te doorbreken en kansen te creëren. De supporters werden getrakteerd op een spannende wedstrijd waarin de Rode Duivels hun klasse lieten zien en lieten zien waar ze toe in staat zijn.

De overwinning op Roemenië zal het vertrouwen van het Belgische team een boost geven voor de rest van het toernooi. Met deze belangrijke zege op zak zullen de Rode Duivels met hernieuwde energie en vastberadenheid de volgende wedstrijden tegemoet treden, vastbesloten om verder te komen en te strijden voor succes op het EK.